Over mijAl vanaf mijn eerste kennismaking met Intergratieve Massage werd ik geraakt door de aandacht waarmee de massage gegeven wordt. Een massage van hart tot hart... dat wilde ik ook leren. In 2009 heb ik de stap gezet en ben ik begonnen met de opleiding Integratieve Massage bij Opleidingsinstituut ''de Stroming''.

De opleiding wordt gegeven door Geert van Coillee, Geert is één van de grondleggers van Emotioneel Lichaamswerk. Wat ik diep van binnen al ''wist'' heb ik daar aan den lijve ondervonden: ''Wat er zich in het lichaam afspeelt en laat zien, staat in verbinding met de geest''.

Sindsdien heb ik vele mensen gemasseerd, allemaal mensen met liefde voor hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die nieuwsgierig zijn en bereid zijn zich door mij te laten (aan)raken. Prachtig en eervol om dat te mogen doen.

Dat raakt ook mijn persoonlijke drijfveer: in onze wereld zijn we zo geneigd om vanuit ons hoofd te leven, dat we vaak voorbijgaan aan wat voor onszelf van wezenlijk belang is. Onze unieke kwaliteit. Dat noem ik 'onze essentie'. Elke dag mag ik daar zelf ook weer voor gaan staan. 


Image

Mijn droom is dat ik je met mijn massage dichterbij jouw essentie kan brengen. Ontdaan van gedoe en angst. In alle vrijheid, vertrouwen en liefde. In contact van mens tot mens. - Marcel Mourik